Op zaterdag 3 februari 2024, organiseerde het Contact Oud Mariniers Zeeland zijn Nieuwjaarsreceptie. Deze werd bezocht door zo’n 55 mensen. Na een bakkie leut met koek, werd door de voorzitter van het COM Zeeland iedereen een prachtig en gezond 2024 toegewenst. Ook werd er stil gestaan bij het afgelopen jaar 2023.

Voorbij kwamen de reis naar Ieper de plechtige herdenking bij de Menenpoort waar door het COM / AVOM een krans werd gelegd. Ook aan de najaarsreis naar Zuid Limburg met de herdenking bij het Mariniersmonument werd aandacht besteed. Het bezoek aan het Amerikaanse ereveld Margraten en de Duitse begraafplaats in Ijsselstein waren indrukwekkend.

Een speciaal woord van dank met applaus ging naar Nora, onze ambtelijke secretaris voor het organiseren van de reizen.

Vervolgens werd een glas Cava geheven en een toost uitgebracht op het nieuwe jaar.

Binnen korte tijd kwamen de gesprekken op gang, met de verhalen nog sterker als de keer daarvoor, dit alles onder het genot van een drankje.

 

 

Dankzij Dennis en Ronald die bardienst hadden en Rob als vliegende keep, kreeg iedereen op tijd zijn bier, wijntje of glaasje fris. Ook de verstrekte snacks vonden gretig aftrek.

Al met al was het weer een geslaagde middag.

Namens het bestuur, bedankt.